Webinar CIVINET ROMÂNIA: Planificarea mobilității, dincolo de limitele orașului

CIVINET Romania webinar poster

În 11 mai, de la ora 11,00, CIVINETROMÂNIAinvită la un nou webinar în care vomdiscutadespremodul de planificare a mobilității urbane înzonele urbane funcționale (ZUF - aceazonăformată din unulsaumaimultecentre urbane cu caracterpolarizator din punct de vedere socio-economic șilocalitățileînconjurătoare, între care existăcelpuțin o relațiebazată pe migrațieșinavetism, datoratăproximității), darșilegăturadintrezonacentralășicartiereleperiferice si zonele urbane limitrofe. Vomexploraîmpreună cu invitațiinoștriresurseșimodele de bunepractică din proiecteleCIVITAS ECCENTRIC, Interreg LOW-CARB și Dynaxibility4CE. Vomparcurgemodele de bunăpractică din domeniultransportului public, al celui de marfă, culoarepentrubicicliștișipietoni.
Vor fi alături de noiAna-Maria Baston, consultant de mobilitateurbană la Rupprecht Consult Koln (Germania), Ana Drăguțescu, coordonator Sustainable Mobility and Transport Governance and Social Innovation la ICLEI, Freiburg (Germania) șiIonuțMafteide la Bike in Time București.

Înscriereaprealabilă este obligatorieși se face pe https://attendee.gotowebinar.com/register/2490512998586562317

PentrumaimultedetaliiprivindCIVINETROMÂNIArugămconsultațipaginanoastrăhttps://civitas.eu/civinet/civinet-romania (undegăsițișinewsletterulnostru trimestrial), precumșicanalele de social media www.facebook.com/civinet.ro/și LinkedIn CIVINET ROMANIA. Înregistrărileevenimentelornoastre le găsiți pe canalul de YouTube/CIVINETROMÂNIA. De asemenea, invitămurmărițiseria de podcast-uriÎnmișcare, singurul podcast cu teme de mobilitateurbană, înlimbaromână, pe https://soundcloud.com/user-126914310 .

Author: Violeta Mihalache

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.