Megvan a 2018-as umeå-i CIVITAS Forum időpontja: szeptember 19-21.

Nyilvánosságra hozták az idei CIVITAS Forum konferencia időpontját. Európa vezető fenntartható mobilitási rendezvényét 16. alkalommal a svédországi Umeåben rendezik meg, 2018. szeptember 19-21. között.

Egyetemi kutatók, városok képviselői, döntéshozók és gyakorlati szakemberek százai gyűlnek össze, hogy megvitassák a fenntartható városi mobilitás legfontosabb kérdéseit, és megismerjék azokat az előremutató megoldásokat, amelyek lehetővé teszik Európa tisztább és jobb közlekedés felé való elmozdulását.

A résztvevők ezúttal is interaktív workshopokon és szekcióüléseken vehetnek részt a mobilitás legsürgetőbb kérdéseiről, érdekes helyszíni bejárásokon vehetnek részt, és gondolatokat cserélhetnek Európa legkreatívabb mobilitási szereplőivel. A program számos új elemet is tartalmaz majd. a részvétel ingyenes.

A 2018-as házigazda a kelet-svédországi Umeå, az ország egyik vezető városa a fenntartható városfejlesztés területén. Ultragyors elektromosbusz-töltő megoldása nemzetközileg elismert, 2015-ben CIVITAS Díjat is ért műszaki innováció kategóriában. Az okos várossá válás érdekében számos más fenntartható városi mobilitási megoldást is fejlesztenek. A város elkötelezettsége a tisztább, jobb közlekedés iránt és aktív részvétele a CIVITAS programban ideális házigazdává teszi az idei CIVITAS Forum számára.

További információért kövesse a konferencia honlapját, ahol hamarosan elérhetők lesznek a konferencia programja és a kiállítási és regisztrációs lehetőségek.

Cities

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.