Február 14-ig jelentkezhetnek követő városok a SUNRISE projektbe

A városrészi szintű részvételi tervezés lehetőségeit és módszereit kutató SUNRISE projekt február 14-ig várja követő városok jelentkezését.

A SUNRISE célja, hogy inspiráljon, információkkal lásson el és tettekre ösztönözzön más városrészeket a projekt partner városain kívül is, különösen a SUNRISE követő városokban. A követő városrészek számos városban találhatók EU-szerte, és nem részei a projekt konzorciumnak.

A tervezett program szakmai látogatások és mentorálás mellett tanulmányutakat tartalmaz inspiráló városrészekbe (a hat SUNRISE akcióterület egyikébe, vagy más CIVITAS városokba) a követő városrészek csoportjai számára. A követő városok bevonásra kerülnek a részvételi tervezési folyamatba, saját szükségleteik és helyi adottságaik alapján.

A SUNRISE projekt magyarországi partnerei a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt., Budapest XIV. kerület Zugló önkormányzata és a Mobilissimus Kft., akcióterülete pedig Zugló Törökőr városrésze.

A jelentkezés határideje 2018. február 14. További információ (angol nyelven) a SUNRISE honlapján található.

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.