CIVITAS Forum 2014-es konferencia

Casablancában rendezik a CIVITAS Forum 2014-es konferenciáját szeptember 23-26. között.

A konferenciát 2014-ben rendezik meg 12. alkalommal, de ez az első, hogy Európán kívül, a Marokkó gazdasági fővárosának számító Casablancában kerül rá sor, az EuroMed partnerség keretében.

 

A konferencia fő témái a hozzáférhetőség és a társadalmi befogadás, mint a városi közlekedés és a várostervezés kulcsszempontjai lesznek. A program számos szakmai szekcióülést (pl. környezetbarát járművek, kerékpáros közösségi közlekedési rendszerek, városi teherszállítás, közlekedésbiztonság, várostervezés, a közösségi közlekedés jövője), Casablanca városi közlekedési fejlesztéseit bemutató helyszínbejárásokat, valamint egy kapcsolatépítő eseményt is tartalmaz, elősegítendő a CIVITAS 2020 pályázatok benyújtására alakuló konzorciumok létrejöttét.

A konferencián való részvétel ingyenes. Részletes információk, program, valamint regisztrációs felület a CIVITAS Forum konferencia honlapján találhatók (angol nyelven).

 

Cities

CIVINETs

covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
sump
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

This website is produced as part of CIVITAS ELEVATE Coordination and Support Action funded by the European Union Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 824228. © Copyright 2021 CIVITAS Initiative. All rights reserved.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.