Newsletter CIVINET ROMÂNIA - decembrie 2022

Newsletters

Numărul de iarnă al newsletterul nostru vă aduce informații despre mobilitatea urbană de la noi în România, dar și în Europa. E un număr cu multe vești bune și schimbări promițătoare de prin orașele țării. 

Am tras cu ochiul la ce se mai întâmplă în orașele europene (ca să ne inspirăm!) și vă propunem un studiu de caz foarte interesant, din inima Europei de la Bruxelles unde noul planul de mobilitate, cu măsuri îndrăznețe își arată roadele.
Nu am uitat nici de știrile din orașele românești, cu diverse preocupări în domeniul mobilității urbane: ne-am plimbat de la Timișoara, Iași, Cluj-Oradea-Alba Iulia, Reșița sau Câmpia Turzii pentru a consemna cele mai importante noutăți.
Și bineînțeles, am făcut un tur prin noutățile și tendințele europene și am aflat că un nou ghid tematic pentru Planurile de Mobilitate Urbană Durabilă se pregătește să iasă pe piață. Citiți de ce e important să îl consultați în paginile newsletter-ului nostru.

Și știți deja îndemnul nostru: dacă cunoașteți modele de bună practică, din orașele în care locuiți și credeți că despre ele ar trebui să afle mai multă lume, că ele pot fi replicate și în alte orașe, scrieți-ne pe civinet-romania [at] civitas [dot] eu și povestea lor va fi publicată.
 

Newsletter CIVITAS Romania decembrie 2022

Newsletter CIVITAS Romania decembrie 2022

Publication date:

Languages: Romanian

Author: Violeta Mihalache

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.