Végleges az Alapszabály, hivatalosan is megalakulhat a Magyar CIVINET

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Magyar CIVINET Alapszabályát, ezzel megnyílt a lehetősége a hálózat hivatalos megalakulásának.

A Tagsági kérelmeket (mind a hálózati tagságra – önkormányzatok –, mind a szakmai pártoló tagságra) a hivatalos képviselő aláírásával ellátva a Magyar CIVINET Titkárság címére kell megküldeni, lehetőleg 2014. július 31-ig (a cím a Tagsági kérelem nyomtatványon szerepel).

A tagsági jelentkezés lehetősége később is nyitva marad, de az első elnökségi tagok megválasztásában csak az a hálózati tag önkormányzat tud részt venni, aki a Tagsági kérelmet eddig a határidőig megküldi.

A Magyar CIVINET elnökségi tagjainak megválasztásáról a Titkárság küld információt az érdeklődők és a jelentkezők számára. Az Elnökségbe minden hálózati tag (önkormányzat) jelölhet egy főt, szintén 2014. július 31-ig, a Titkárság által rendelkezésre bocsátott jelölési lapon. Ezt követően kerülhet sor az elnökségi tagok megválasztására a jelöltek közül.

Az Alapszabály és a Tagsági kérelem letölthető a Magyar CIVINET honlapjáról, a „letölthető dokumentumok” fül alatt.

Author: Magyar CIVINET Titkárság

CIVINETs

covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
sump
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

This website is produced as part of CIVITAS ELEVATE Coordination and Support Action funded by the European Union Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 824228. © Copyright 2021 CIVITAS Initiative. All rights reserved.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.