Training pe tema transportului public local

CIVINET ROMÂNIA lucrează la organizarea unui nou training destinat specialiștilor care lucrează în administrațiile publice locale din România, dar și a celor interesați de domeniul transportului și al mobilității urbane.

Trainingul va avea loc în luna iunie la o dată pe care urmează să o stabilim și se va desfășura la Oradea, fiind găzduiți de Compania de Transport Public Local Oradea (http://www.otlra.ro/), membru fondator CIVINET ROMÂNIA.

Tema aboradată anul acesta este cea a transportului public local, vorbitorii urmând să prezinte atât proiecte CIVITAS din acest domeniu, cât și modele de bună practică românești.

Ca o noutate, membrii CIVINET ROMÂNIA pot solicita rambursarea cheltuielilor de călătorie, in cuantum de 500 lei, după principiul ”primul venit, primul servit”.

 

Author: Violeta Mihalache

CIVINETs

covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
sump
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

This website is produced as part of CIVITAS ELEVATE Coordination and Support Action funded by the European Union Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 824228. © Copyright 2021 CIVITAS Initiative. All rights reserved.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.