Keresik a 2019-es CIVITAS Forum házigazdáját!

Megjelent a városok számára a pályázati felhívás a 2019-es CIVITAS Forum befogadására, melyre bármely európai város jelentkezhet.

A konferencia a CIVITAS program legjelentősebb eseménye és egyben Európa vezető fenntartható mobilitási konferenciája. A házigazda város számára kiváló lehetőség a tiszta és fenntartható városi közlekedés terén elért sikerei és eredményei bemutatására. A jelentős médiafigyelem és magas rangú politikusok részvétele esélyt ad, hogy a város felhelyezze magát a nemzetközi térképre.

A konferenciára általában több mint 400 vendég érkezik: döntéshozók, városok képviselői, egyetemi kutatók és a fenntartható városi mobilitással foglalkozó gyakorlati szakemberek. A CIVITAS Forum konferenciát minden évben szeptemberben vagy októberben rendezik. A 2019-es a 18. konferencia lesz; a korábbiakat olyan különböző városokban rendezték, mint például Torres Vedras, Ljubljana, Casablanca, Malmö vagy Kaunas.

A CIVITAS Politikai Tanácsadó Bizottság (PAC), az INEA és a DG MOVE értékeli a pályázatokat a pályázati útmutatóban megadott kritériumok szerint, és dönt a jelentkezők közül. A nyertes várost 2018. szeptember 21-én, az idei CIVITAS Forum zárónapján jelentik be a svédországi Umeå-ben.

A jelentkezés határideje 2018. május 15. További információ (angol nyelven) a CIVITAS honlapján található.

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.