CIVITAS Díjak – kiválóság a városi mobilitásban

Július 14-ig pályázhatnak a CIVITAS Forum városok a CIVITAS Díjakra (CIVITAS Awards).

A nemzetközi CIVITAS Titkárság 11. alkalommal hirdeti meg a CIVITAS Díjak pályázatát a CIVITAS Forum városok számára. A díjakkal a CIVITAS céljai érdekében végzett kiemelkedő munkát és a fenntartható városi mobilitás felé való sikeres lépéseket ismerik el.

(A magyarországi CIVITAS Forum városok listája megtalálható a CIVITAS honlapján, de egy nyilatkozat aláírásával bármely város csatlakozhat.) 

A díjátadás a 2014-es CIVITAS Forum konferencián lesz 2014. szeptember 26-án, Casablancában. A várhatóan mintegy 400 résztvevő – többek között uniós tagállamok képviselői, európai városok polgármesterei, közlekedési szakemberek és a sajtó képviselői – előtt átadott díjak révén nagy nyilvánosságot kaphatnak a városi közlekedéspolitika legjobb példái, és így más városok számára is mintául szolgálhatnak.

A díjakat három kategóriában osztják ki:

  • műszaki innováció,
  • társadalmi részvétel, valamint
  • az év CIVITAS városa.

A pályázati adatlapok és részletes információk a CIVITAS Díjak honlapján találhatók (angol nyelven).

A beadási határidő 2014. július 14.

CIVINETs

.eu web awards
covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of CINEA. Neither the European Union nor CINEA can be held responsible for them.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.