Mobilitatea urbană: accesibilă și incluzivă

Romania
Webinar banner with information

Invitata noastră este Ann Frye, expert internațional în nevoile de transport ale persoanelor cu dizabilități și ale persoanelor în vârstă. Ann are o vastă experiență în proiecte de mobilitate pentru toate modurile de transport, coordonează proiecte pentru Națiunile Unite, Comisia Europeană și Fundația Europeană pentru Științe privind Standardele de Acces și cele mai bune Practici. Se asigură traducere simultană în limba română.

Dialogului nostru se va alătura Alex Luchici, președinte APTA - Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași, o organizație foarte activă în domeniul mobilității urbane.

În Uniunea Europeană trăiesc în prezent 120 de milioane de persoane cu dizabilități, iar populația îmbătrânește. România nu face excepție. Așadar, care sunt condițiile în care sute de milioane de oameni se deplasează în orașele europene? Cum ar trebui să arate trotuarul sau cum ar trebui amplasată stația de transport public pentru a fi accesibilă și sigură pentru toată lumea? Și nu în ultimul rând, care este situația în orașele românești – sunt câteva din întrebările la care vom răspunde în timpul acestui webinar.

Author: Violeta Mihalache

CIVINETs

covenantofmayors.eu
eltis
EPOMM
European Mobility Week
sump
managenergy
Smart Cities Marketplace
EU Logo

This website is produced as part of CIVITAS ELEVATE Coordination and Support Action funded by the European Union Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 824228. © Copyright 2021 CIVITAS Initiative. All rights reserved.

This website is hosted by an environmentally-friendly server provider.