Back to Top

A apărut newsletter-ul CIVINET ROMANIA pe luna iunie

Author: Violeta Mihalache
Posted on: Monday, June 22, 2020 - 17:08

A apărut numărul din luna iunie al newsletter-ului CIVINET ROMÂNIA.

Multe știri și informații utile din țară și nu numai: la #Reșița, primăria investește aproape 400 milioane de lei, fonduri europene, pentru reintroducerea tramvaiului, după ce în 2011 acest mijloc de transport public nepoluant a fost desființat. La #Arad, se experimentează pietonizarea temporară grație unui proiect URBACT, iar la #Alba Iulia, cargo-bicicletele fac parte din strategia de mobilitate urbană a orașului, care este partener al proiectului #citycargobike.

La nivel comunitar există un interes crescând pentru mobilitatea rurală – proiectul #SMARTA făcând o radiografie a modului în care persoanele care locuiesc în mediul rural se deplasează, în fiecare țară europeană.

Varianta de limbă română a #Schemei de Auto-evaluare a PMUD-urilor vă ajută să aflați care sunt punctele tari si punctele slabe ale planificării mobilității din orașul dvs. În plus, la finalul chestionarului, în mod automat, sunt generate sugestii și modele pentru îmbunătățirea calității PMUD, pe care să le utilizați în revizuirea Planului.

Restul subiectelor vă invităm să le descoperiți singuri, răsfoind numărul de iunie al newsletterului nostru.

Lectură plăcută!

News Search

Latest Events

01/06/2021 to 05/06/2021
After an inspiring Velo-city conference in Dublin (Ireland), Lisbon (Portugal) will be the host of V...
16/06/2021 to 18/06/2021
More than ever, the goal of achieving sustainable transport modes putting users first and providing...