Back to Top

Workshop CIVINET ROMANIA

25/10/2017

CIVINET ROMÂNIA împreună cu Municipiul Timișoara organizează in data de 25 octombrie 2017, la Timișoara, un training destinat administrațiilor publice locale din România, pe o temă de mare interes pentru orașele noastre, și anume, ambuteiajele în trafic și soluțiile propuse de două proiecte CIVITAS: FLOW și CREATE.

Cele două proiecte tratează subiectul ambuteiajelor în trafic din perspective diferite. Proiectul CIVITAS FLOW propune o nouă metodologie de evaluare a modului în care măsurile de încurajare a folosirii bicicletei și a mersului pe jos ajută la fluența traficului, iar proiectul CIVITAS CREATE încurajează folosirea altor mijloace de deplasare în oraș în defavoarea mașinii, pentru a reduce ambuteiajele în trafic, studiind evoluția relației mașină-oraș din ultimii 60 de ani în marile capitale europene.

Anul acesta, introducem în program o nouă secțiune, cea destinată noutăților de la membrii rețelei. Având în vedere faptul că CIVINET ROMÂNIA este o platformă care încurajează schimbul de informații între membrii rețelei, în domeniul mobilității urbane și al transportului curat,  îi invităm pe cei care au noutăți de prezentat (proiecte, conferințe, căutare de parteneri, traininguri etc.) să comunice aceste informații în prezentări scurte, de 3-5 minute. Înscrierea la această secțiune se face în prealabil, până în data de 18 octombrie, la civinet-romania@civitas.eu.

Precizăm faptul că acest training este destinat atât funcționarilor din administrațiile publice cu competențe în domeniul mobilității urbane și al transportului,  consilierilor locali și viceprimarilor, cât și specialiștilor care activează în domeniul mobilității urbane. Trainingul va avea loc la Centrul de Control al Traficului al Municipiului Timișoara, bd. Iuliu Maniu nr. 29. Agenda evenimentului o găsiți mai jos.

 

Având în vedere faptul că evenimentul va avea loc la Centrul de Trafic Management al Municipiului Timișoara iar numărul de locuri este limitat, vă rugăm să ne confirmați prezența până la data de 18 octombrie 2017, la https://docs.google.com/forms/d/1zroiYeCDKAkLtHIcpQs8L7xsRZBxmAW7apAymq7_9F4/edit.

Location: Romania
Centrul de Trafic Management Timisoara
Iuliu Maniu 29, Timisoara
Organizer:
CIVNET ROMANIA
Organizer Email:
Contact :
Violeta Mihalache

Key Information

Organizer:
CIVNET ROMANIA
Email:
Contact:
Violeta Mihalache

Jan 2021

M T W T F S S
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31